Сътрудничи с нас

konna baza sakar Srem village bulgaria

Сътрудничество с Конна База Сакар
Търсите ли да създадете допълнителни и оригинални дейности с добавена стойност да предлагате този сезон към вашия луксозен хотел?
Търсят ли вашите гости непрекъснато допълнителни занимания и преживявания по време на престоя си – все пак вие се съмнявате какви големи и интересни възможности може да предложи регионът Сакар?

Специално изработени конни пакети за луксозни хотели
Гостите на хотела днес желаят повече. Повече внимание към детайлите, по-уникални предложения, повече ястия от Бали в Instagram и по-силен разказ, преминаващ през храната, вината и, разбира се, местоположението.
Те искат по-високо качество, по-добри стандарти за безопасност и по-фантастични и завладяващи преживявания за децата си. Те искат увлекателни приключения, където развиват нови умения, придобиват нова перспектива и създават уникални и ценни спомени за цял живот.
Разбира се, за мнозина в тази категория доходи конният спорт вече е значителна част от живота им. Само един поглед към седло или сядане на кон и те вътрешно разбират дали доставчикът е подкрепен от качество, с внимание към детайлите и има дългогодишен конен опит.
Нашият екип е работил в конен бранш повече от 35 години  и може да се похвали с опит в конюшните за поло в щата Ню Йорк, с координацията на луксозни приключения на яздене по пустиня в Дубай, международни състезания за издръжливост в България и различни трекинг начинания в Шотландия, Англия и България.

В Конна База Сакар ние знаем и разбираме изискванията на пазара на луксозен конен туризъм.

Защо да помислите за добавяне на конна езда към вашите хотелски предложения?
• Конната езда е преди всичко невероятно забавление!
• Работата с голямо животно за постигане на обща цел е много полезна
• Конната езда развива цялостната физическа форма, баланс и координация
• Конете са естествено съпричастни; доказано е, че самото пребиваване до конете променя моделите на човешките мозъчни вълни. Успокояваме се и ставаме по-центрирани и концентрирани, когато сме с коне
• Конната езда не е просто забавление – това е умение за цял живот, подходящо за всеки между три и 83 години!
• Прекарването на времето с коне подобрява социалните умения и работата в екип
• Конната езда позволява на ездачите по друг начин да погледнат на флората и фауната в района на Сакар

„Не се губи нито един час от живота, прекаран в седлото“
Конете в Конна База Сакар са избрани от цяла Европа според своите спокойни и надеждни личности и здравите си офроуд възможности, което ги прави идеални за опознаване на региона Сакар. По-голямата част те са между 142 см и 151 см в рамото, което ги прави средно големи, тегло носители; идеални както за възрастни, така и за деца. Класифицирани като „Cobs“ във Великобритания, те са сигурни, спокойни и идеални както за напълно начинаещи, които просто искат да ходят по въже, така и за тези, които могат да карат и искат да се насладят на малко скорост.

Ние сме толкова изключителни, колкото нашите хора!
Опитът има значение … както в конската индустрията като цяло, така и разбира се – у нас в Конната База Сакар. С над 35-годишен практически опит, нашият екип знае и как се държат конете, така и хората около тях. От оптимално монтажно оборудване и инструкции, до истинско влечение към местния район и добре репетиран протокол за безопасност, нашият екип го покри.

Качеството не е деяние – това е навик
Ние непрекъснато доставяме и актуализираме оборудване за нашите коне, от приятното за тълпата цветове на съгласувано конско оборудване за деца до нашите разкошни седалки от холандски биволски кожа. Ние работим непрекъснато, за да гарантираме, че пригодността на всеки кон остава идеална и редовно изпробваме нови елементи, за да подобрим комфорта на нашите клиенти и коне.

Horse riding Bulgaria Konna Baza Sakar
Clean modern tack stored away from any damaging elements.

Безопасността не е случайна
В КБС ние се отнасяме сериозно към безопасността. За нашите ездачи ние предлагаме подбор от стандартни каски за безопасност на ЕС (задължителни) и протектори за тяло (по избор) на нашето много удобно и поддържано конско оборудване. За нас всичко е свързано с детайлите, от нашите безплатни, но дискретни мрежи за коса, за защита на всеки ездач, до нашето балансиране на стремето и индивидуален инструктаж преди всяко каране.

horse riding Bulgaria, horse riding holidays Bulgaria, Bulgarian horse riding holidays, affordable horse riding holidays, 8

Философията на Конната база Сакар
Независимо дали нашите клиенти са деца или възрастни, опитни или начинаещи, целта на КБС е не само да развият своите умения в ездата и разбирането си за конна езда, но и да задълбочи знанията си за очарователния и уникален регион Сакар.
За да сме сигурни, че отговаряме на тези качества, нашият персонал е квалифициран и опитен, влюбен и осведомен за местния район. Ние знаем просто как да създадем спомени за цял живот, независимо дали това учи шестгодишно дете точно как да спре коня си по команда или като заснеме най-добрите образи на преживяването.
Нашият персонал е не само много опитен, но и нашите инструктори са квалифицирани. Клер е квалифицирана по българската конна програма, докато Кърсти е в UKCC.

Възможности от Б до Б с Конна База Сакар
КБС предлага няколко възможности за сътрудничество:

Частни резервации за езда и возене с карета в КБС.
Подготвяме предварително ангажирани  изживяване, което може да включва: половин час разходки в селото до полудневни и целодневни приключенски преживявания. Разполагаме и с карета и организираме езда с карета, които са идеални за пакетите за пикник, предлагани от хотела.

maxine williams windebank

Индивидуални детски занимания. Ние предлагаме екологичен, разговорен английски и детски лагери, базирани на природа / животни (с продължителност от четири часа) през цялата година и при специална заявка.

Ваканции по езда по поръчка. Кажете ни нивото на езда, нуждите и желанията на вашите гости и ние ще организираме почивка за езда по техните нужди. След това гостите ни посещават през деня за инструктаж, пътека по езда и уроци по конна езда и грижа за конете – преди да се върнат в хотела през нощта.

Водим нашите коне при вас: Имате ли събитие или парти, изискващи уникални развлекателни дейности? Екипът на КБС може да помогне! Позволете ни да ви доведем конете / галещите селскостопански животни.

По-дълги жилищни възможности: За тези, които търсят вътрешно сътрудничество с коне на място за по-дълги периоди от време, моля, свържете се с нас, за да обсъдим допълнително.

Подробности за Конната База Сакар
Конна База Сакар се управлява от нашата напълно регистрирана българска фирма „ Сакар 77“ OOD. Ние имаме BABX акредитация като Конна База чрез регионалния офис на BABX в Хасково и сме застраховани за нашите дейности по езда, а конете ни са с паспорти и чипирани съгласно регламента на ЕС / BABX.
Препоръчваме ездачи да са не повече от 95 кг, но можем да поберем ездачи до 100 кг с предварителна резервация.
Преживяванията с водене е на разположение за деца на възраст над 2 години (с родителска помощ) и е идеално подходящ за деца на възраст от четири до 10 години.

Научете повече за ползите, които децата получават от ездата