Конна езда

Приключения с конна езда

Bulgaria horse riding holidays

Направете леко разходка и разгледайте красивите хълмове и гори около Срем. Разположен в резервата “Натура 2000”, Srem е идеалното място за конна езда в езерото. Турнето трае от 30 минути до 2 часа. Ездачи от всички нива на опит са добре дошли.

Уроци по конна езда

Horse riding Bulgaria Srem

С нашата целенасочена тренировъчна арена и сертифицирани инструктори ние предлагаме безопасна и спокойна среда за групови и индивидуални уроци. Уроците са за възрастни и деца и варират от 30 минути до 1 час. Независимо от нивото на вашия опит, ние имаме кон, който да отговаря на вашите нужди и план на урока, съобразен с вашите изисквания.

Турове във Фатон

Maxine Williams (Windebank) ex-manager

Предлагаме разнообразие от възможности за разходка с каре, от местни панорамни обиколки, рождени дни и специални събития, сватби и екскурзии до местния пъб или място по ваш избор.

Индивидуални детски занимания

Farm stay bulgaria, rural tourism Bulgaria, eco-tourism Bulgaria


Ние предлагаме екологичен, разговорен английски и детски лагери, базирани на природа / животни (с продължителност от четири часа) през цялата година и при специална заявка.

Нашия екип
Нашият екип е работил в конен бранш повече от 35 години  и може да се похвали с опит в конюшните за поло в щата Ню Йорк, с координацията на луксозни приключения на яздене по пустиня в Дубай, международни състезания за издръжливост в България и различни трекинг начинания в Шотландия, Англия и България.

Опитът има значение … както в конската индустрията като цяло, така и разбира се – у нас в Конната База Сакар. С над 35-годишен практически опит, нашият екип знае и как се държат конете, така и хората около тях. От оптимално монтажно оборудване и инструкции, до истинско влечение към местния район и добре репетиран протокол за безопасност, нашият екип го покри.

Нашите коне

Sunset horse riding in Srem village Bulgaria

Конете в Конна База Сакар са избрани от цяла Европа според своите спокойни и надеждни личности и здравите си офроуд възможности, което ги прави идеални за опознаване на региона Сакар. По-голямата част те са между 142 см и 151 см в рамото, което ги прави средно големи, тегло носители; идеални както за възрастни, така и за деца. Класифицирани като „Cobs“ във Великобритания, те са сигурни, спокойни и идеални както за напълно начинаещи, които просто искат да ходят по въже, така и за тези, които могат да карат и искат да се насладят на малко скорост.

Нашето оборудване

Ние непрекъснато доставяме и актуализираме оборудване за нашите коне, от приятното за тълпата цветове на съгласувано конско оборудване за деца до нашите разкошни седалки от холандски биволски кожа. Ние работим непрекъснато, за да гарантираме, че пригодността на всеки кон остава идеална и редовно изпробваме нови елементи, за да подобрим комфорта на нашите клиенти и коне.

Философията на Конната база Сакар

Независимо дали нашите клиенти са деца или възрастни, опитни или начинаещи, целта на КБС е не само да развият своите умения в ездата и разбирането си за конна езда, но и да задълбочи знанията си за очарователния и уникален регион Сакар.

За да сме сигурни, че отговаряме на тези качества, нашият персонал е квалифициран и опитен, влюбен и осведомен за местния район. Ние знаем просто как да създадем спомени за цял живот, независимо дали това учи шестгодишно дете точно как да спре коня си по команда или като заснеме най-добрите образи на преживяването.

Нашият персонал е не само много опитен, но и нашите инструктори са квалифицирани. Клер е квалифицирана по българската конна програма, докато Кърсти е в UKCC.

Прочетете повече за нашата философия тук

Защо ездата е страхотна!

• Конната езда е преди всичко невероятно забавление!

• Работата с голямо животно за постигане на обща цел е много полезна

• Конната езда развива цялостната физическа форма, баланс и координация

• Конете са естествено съпричастни; доказано е, че самото пребиваване до конете променя моделите на човешките мозъчни вълни. Успокояваме се и ставаме по-центрирани и концентрирани, когато сме с коне

• Конната езда не е просто забавление – това е умение за цял живот, подходящо за всеки между три и 83 години!

• Прекарването на времето с коне подобрява социалните умения и работата в екип

• Конната езда позволява на ездачите по друг начин да погледнат на флората и фауната в района на Сакар

Прочетете повече за ползите, които децата получават от конете